Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca bakın neler oldu

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile beraber paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden kazandı.

Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca bakın neler oldu

Afra Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi oldukça gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert tepki gösterdi. Star Tv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

afra-saracogluna-okul-hayati-sorulunca-bakin-neler-oldu.jpg

“NE ALAKA ŞU AN”
Dizide başrolü beraber paylaştığı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Afra Saraçoğlu özel hayatıyla da sık sık konuşuluyor. Her adımı olay olan ünlü oyuncu bu defa aldığı ödüllerle damgasını vurdu. Afra Saraçoğlu, özel bir üniversite tarafından düzenlenen törende “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Dizi Çifti” Ödüllerine layık görüldü. Saraçoğlu “En İyi Dizi Ödülü”nü ise dizide babasını oynayan değerli oyuncu Diren Polatoğulları’yla beraber aldı. Tören sebebi ile muhabirlerin sorularını da yanıtlayan güzel oyuncuya “Sizin üniversite dönemi nasıldı, okul?” sorusu soruldu. Önce şaşıran “Nasıl yani, ne alaka şu an?” ifadelerini kullanan Afra Saraçoğlu, daha sonra muhabirin “Üniversite ödül töreni ya, öğrencilikte nasıldınız?” demesi üzerine soruya cevap verdi.

afra-saracogluna-okul-hayati-sorulunca-bakin-neler-oldu-001.jpg

“YÜKSEK PUANLA ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI”
Çalışma hayatı sebebiyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü dondurmak durumunda kalan 26 yaşındaki Afra Saraçoğlu “Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken Eskişehir’de okuyordum, dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim. Yalı Çapkını bir bitsin, üçüncü sezonu da bitirelim, sonra…” yanıtını verdi. Afra Saraçoğlu’nun eğitim hayatıyla ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilerin ardından annesi Lütfiye Saraçoğlu kızının muhabirin sorusunu başta yanlış anladığını ifade ederek; 'Yüksek puanla üniversiteyi kazandı! Bir yıl da okudu çok da başarılıydı. Geri kalan yıllarını da zaten okuyup bitirmek istiyor! Çok çalıştığı için fırsatı olmadı! İngilizcesi de çok iyidir! Zaten İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat okuyordu! Başka soru var mı?' ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.